Oradea

România Oradea

Durata şederii: 01. Jan. 2006.  - 18. Dec. 2009. (1447 zi)

0 păreri I Vizualizari: 1 344 Adăugat pe: 18. Dec. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar Nico
Municipiul Oradea, oras situat pe malurile Crisului Repede, resedinta judetului Bihor, ofera numeroase puncte de atractie atat celor care traiesc aici cat si oricui se afla in trecere sau il viziteaza. Poarta nord-vestica de intrare in Romania, distantele pana la cele mai apropiate capitale europene sunt: Budapesta 250 km, BElgrad 308 km, Bratislava 383 km, Viena 472 km, Zagreb 543 km, Bucuresti 600 km.

Amplasarea geografica face ca Oradea sa fie un punct nodal foarte important in turismul regional si internatioanl. Astfel, municipiul se gaseste la 12 km de Baile Felix, cea mai mare statiune balneo-climaterica permanenta din Romania. In acelasi timp, pe teritoriul judetului Bihor se afla si alte obiective turistice atractive: statiunea Stana de Vale, formatiunile carstice din Muntii Apuseni (Pestera Ursilor, Cetatile Ponorului.)

In oferta Oradiei, ca puncte de atractie ce merita vizitate, se mai inscriu Complexul Baroc si Muzeul Tarii Crisurilor. Pentru recreere si agrement stau la dispozitia turistilor parcurile si strandurile orasului, iar seara, numeroasele cluburi asigura variate posibilitati de distractie.
Evenimente cuprinse:
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
0 (0 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:

Nimeni nu şi-a adăugat părerea!

Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Îţi recomandăm

pentru atenţie